<code id="g9oif"><ol id="g9oif"><td id="g9oif"></td></ol></code>
    1. <tr id="g9oif"></tr>
    2. 各市成考:
      成考系統:

      關注公眾號

      服務時間08:00-24:00

      微信公眾號

      考生交流群

      免費課程/題庫

      微信掃一掃

      關閉
      所在位置:重慶成考網 > 試題題庫 > 高起本 > 重慶成人高考高起點英語模擬題及答案(1)

      重慶成人高考高起點英語模擬題及答案(1)

      簽到領取培訓券,免費領取各類提升課程
      2022-05-20 14:51:42 來源: 其它
      作者:李老師
      重慶成考網整理高起點英語復習資料。

      Ⅰ. Phonetics (10 points)

      Directions:

      In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

      1.A. club B. tomb C. comb D. climb

      2.A. food B. cool C. school D. flood

      3.A. town B. how C. down D. snow

      4.A. each B. peach C. break D. deal

      5.A. hear B. fear C. dear D. wear

      6.A. receive B. friend C. field D. piece

      7.A. question B. notion C. exception D. vocation

      8.A. exhaust B. exercise C. exam D. exact

      9.A. where B. what C. whose D. white

      10.A. switch B. hatch C. character D. match

      Ⅱ. Vocabulary and Structure (40 points)

      Directions:

      There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

      11. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

      A. just has got married B. has just married

      C. was just married D. has just got married

      12. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

      A. had to B. have to C. has to D. must have to

      13. Rarely _______ so difficult a problem.

      A. she could have faced with B. could have she faced with

      C. she could have been faced with D. could she have been faced with

      14. ______ a dog on the road, the car stopped.

      A. Having seen B. On seeing C. The driver seeing D. Seeing

      15. I asked my teacher _______.

      A. what courses should I take B. should I take what courses

      C. I should take what courses D. what courses I should take

      16. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

      A. right away B. all at once C. all of a sudden D. all right

      17. There aren’t many pandas ________ in the world today.

      A. alive B. living C. lively D. lived

      18. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

      A. that we use B. as we use C. as we use them D. that we use them

      19. It _______ to me that he was jealous.

      A. happened B. took C. occurred D. felt

      20. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

      A. were heated B. must be heated C. is heated D. be heated

      21. Please ______ me at the station on time.

      A. meeting B. to meet C. meet D. met

      22. _______ “hello”, he reached out his hand.

      A. Said B. Saying C. To say D. Say

      23. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

      A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended

      24. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

      A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that

      25. Please telephone me half an hour _______.

      A. in charge B. in advance C. in time D. in front

      26. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

      A. are B. is C. are being D. is being

      27. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

      A. refer B. suggest C. recommend D. propose

      28. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

      A. reported B. reports C. has been reported D. has reported

      29. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

      A. as B. so as to C. so that D. so as

      30. His report on the space exploration was really ________.

      A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly

      31. Your chair needs _______.

      A. to repair B. repairing C. to repairing D. being repair

      32. I hate to see papers _______ in pencil.

      A. writing B. to write C. written D. write

      33. The job made her dependent _______ her husband.

      A. on B. from C. of D. to

      34. This is the second time she ______ improvement on that equipment.

      A. had made B. made C. is making D. has made

      35. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

      A. catch B. accept C. take D. listen

      36. _______determines a good meal varies from country to country.

      A. What B. That C. It D. Which

      37. As the journey was a long one, he took a friend with him for ________.

      A. pleasure B. entertainment C. company D. defence

      38. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

      A. us going B. we are going C. to go D. our going

      39. We’ve ______ sugar. Ask him to lend us some.

      A. run away with B. run down C. run off D. run out of

      40. It was in 1930 _______ he became a university student.

      A. when B. that C. which D. and

      41. I am very _______ to you for your help.

      A. grateful B. agreeable C. pleased D. thanks

      42. You _______ go now. It’s very late.

      A. had rather B. prefer to C. had better D. would rather

      43. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.

      A. it B. this C. there D. which

      44. Why not _______ me earlier?

      A. to tell B. tell C. telling D. told

      45. Joe’s handwriting is ________ Mary’s.

      A. more better B. as well as C. much better than D. more better than

      46. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

      A. happened to B. led up C. resulted in D. set up

      47. To produce one pound of honey, a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.

      A. similar B. equal C. compared D. corresponding

      48. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.

      A. to eat…trying B. to eat…to trying C. eating…to try D. eating…to trying

      49. I had hardly sat down _______ he stepped in.

      A. when B. that C. until D. after

      50. In his time he enjoyed a reputation _______.

      A. as great as Mozart, if not greater than B. as great as, if not greater than, Mozart

      C. as great, if not greater, as Mozart D. greater, if not as great as Mozart

      參考答案

      Ⅰ. Phonetics

      1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A

      8.B 9.C 10.C

      Ⅱ. Vocabulary and Structure

      11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A

      18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A

      25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B

      32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D

      39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C

      46.C 47.B 48.A 49.A 50.B

      以上就是重慶成人高考高起點英語模擬題及答案(1)的相關內容,考生如果想獲取更多關于重慶潁州區成考信息,如成考答疑、報考指南、報名時間、報考條件、考試科目、招生簡章、成考院校、報名入口、成績查詢、歷年真題、備考資料等,敬請關注重慶成考網。

      立刻定制專屬提升方案

      獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

      未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

      轉載請注明:文章轉載自 其它
      本文關鍵詞: 重慶成人高考高起點英語  
      本文地址:http://www.a9vf.cn/show-1311-4402-1.html

      重慶成考網申明:

      (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

      (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

      上一篇:重慶成人高考高起點《數學》難點講解(8)

      下一篇:重慶成人高考《史地綜合》模擬題及答案解析(1)

      課程相關圖片

      2022年成考VIP直播班

      講師:張老師、周老師、何老師、繆老師、雷老師

      特色:名師輔導3階段系統教學,4項紙質版配套資料贈送,實力考證

      立即報名 班級詳情>>
      新用戶注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
      培訓券
      課程名稱 課程 講師 查看課程
      2021年重慶成考高起點《史地》考情分析 張老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考高起點《數學》考情分析 周老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考高起點《英語》考情分析 何老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考高起點《語文》考情分析 繆老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考專升本《大學語文》考情分析 雷老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考專升本《英語》考情分析 吳老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考專升本《藝術概論》考情分析 楊老師 36課時 查看詳情
      課程相關圖片

      2022年成考精講班

      講師:張老師、周老師、何老師、繆老師、雷老師

      特色:名師輔導3階段系統教學,4項紙質版配套資料贈送,實力考證

      立即報名 班級詳情>>
      新用戶注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
      培訓券
      課程名稱 課程 講師 查看課程
      全科高起本vip直播班 蔣老師 36課時 查看詳情
      單科高起專精講課程 蔣老師 36課時 查看詳情
      單科高起本精講課程 蔣老師 36課時 查看詳情
      直屬院校vip班 蔣老師 36課時 查看詳情
      單科專升本精講課程 蔣老師 36課時 查看詳情
      全科專升本vip直播班 蔣老師 36課時 查看詳情
      全科高起專vip直播班 蔣老師 36課時 查看詳情

      優質老師授課

      專業教學體系

      高性價比課程

      7天保障暢學無憂

      重慶成考網選課中心

      【成考課程學習中心】

      在線模擬答題 我的課程
      • 考生交流群

      • 微信公眾號

      掃一掃加入微信交流群

      與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

      免費領取說明

      1、培訓券可兌換一門視頻課程。

      2、下載注冊APP即可獲得400培訓券,簽到、發帖討論也可獲取培訓券。

      3、鼓勵學習,在線學習也可積累培訓券。

      4、兌換的課程與購買的為相同課程。

      5、課程可在APP或者小程序進行學習。

      重慶成人高考提升便捷服務

      【2024年重慶成考考試】

      距2024年重慶成考考試:預計

      10/19/2024

      24年重慶成考報名指導 2024年重慶成考預報名

      【早報名!早備考!】

      • 考生交流群

      • 微信公眾號

      掃一掃加入微信交流群

      與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

      重慶考生在線服務

      專升本咨詢

      高起專/本咨詢

      學校專業咨詢

      考前輔導咨詢

      復習禮包領取

      報名入口

      掃碼立即關注公眾號

      掃碼立即加入交流群

      公眾號

      交流群

      回到頂部

      關閉