<code id="g9oif"><ol id="g9oif"><td id="g9oif"></td></ol></code>
    1. <tr id="g9oif"></tr>
    2. 各市成考:
      成考系統:

      關注公眾號

      服務時間08:00-24:00

      微信公眾號

      考生交流群

      免費課程/題庫

      微信掃一掃

      關閉
      所在位置:重慶成考網 > 試題題庫 > 專起本 > 2017年重慶成人高考專升本英語考試真題及答案解析

      2017年重慶成人高考專升本英語考試真題及答案解析

      簽到領取培訓券,免費領取各類提升課程
      2020-10-30 14:02:47 來源: 其它
      作者:趙老師
        I . Phonetics(5 points)

        Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C D. Compare the underlined parts identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

        1. A.vital

        B. silent

        C. collide

        D. Fierce

        答案:D

        2. A.taught

        B. caught

        C. laugh

        D. Fault

        答案:C

        3. A.reception

        B. receipt

        C. capture

        D. Concept

        答案:B

        4. A. boom

        B. goose

        C. flood

        D. Gloom

        答案:C

        5. A. finger

        B. singer

        C. hanger

        D. Ringer

        答案:A

       ?、? Vocabulary Structure(15 points)

        Directions.. There are 15 incomplete sentences in this

        section. For each sentence there are four choices marked A, B, C D. Choose one answer that best completes the sentence blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

        6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.

        A. paper

        B. easy

        C. private

        D. Pocket

        答案:D

        7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

        A. heavy

        B. sharp

        C. Strong

        D. Powerful

        答案:C

        8. If you__ stayed at home, this would never have

        happened.

        A. Have

        B. Had

        C. will have

        D. would have

        答案:B

        9. --How much did this set of furniture cost?

        --I forgot __

        A. how much it costs

        B. how much did it cost

        C. how much it cost

        D. how much does it cost

        答案:C

        10. We had a long way to go so we decided to __

        early.

        A. set on

        B. put on

        C. set off

        D. put off

        答案:C

        11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.

        A. Although

        B. As

        C. Since

        D. Unless

        答案:A

        12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.

        A. to record

        B. recorded

        C. recording

        D. being recorded

        答案:B

        13. Ms. Jolie is beautiful very talented, in control of her own career.

        A. basically

        B. remarkably

        C. perfectly

        D. Actively

        答案:B

        14. When John left the office, Amy __ at her desk.

        A. is still working

        B. has still worked

        C. had still working

        D. was still working

        答案:D

        15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?

        A. adjust

        B. repeat

        C. accept

        D. Refuse

        答案:A

        16. The carpet has so many stains on it that it needs

        A. replace

        B. to replace

        C. being replaced

        D. to be replaced

        答案:D

        17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.

        A. might have received

        B. received

        C. will receive

        D. Receives

        答案:A

        18. Is this the factory __ you visited the other day?

        A. what

        B. where

        C. That

        D. When

        答案:C

        19. To make the fish__ nice, she put in some sugar wine vinegar.

        A. taste

        B. to taste

        C. tasted

        D. Tasting

        答案:A

        20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest.

        A. a boy

        B. any boy

        C. some boys

        D. most boys

        答案:B

       ?、? Cloze(30 points)

        Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C D. Choose the one tha is most suitable mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

        Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health general well-being. It can 21on both our physical mental health can lead to other health22

        Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully "switch the mind 24Constant thoughts,25 around around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness peace 27 a sufferer extremely tired.

        In order to treat insomnia 28, it is first

        necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real

        relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 to allow a natural state of sleep

        to33

        Hypnotherapy(催眠療法) is one of the fastest and

        most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

        Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced their side effects can be deep far-reaching.

        21. A. harm

        B. affect

        C. change

        D. Impact

        答案:D

        22. A. demands

        B. concerns

        C. Reasons

        D. Questions

        答案:B

        23. A. interesting

        B. same

        C. common

        D. Alike

        答案:C

        24. A. on

        B. off

        C. up

        D. Down

        答案:B

        25. A.getting

        B.taking

        C.going

        D.pulling

        答案:D

        26. A. image

        B. dream

        C. concept

        D. Thought

        答案:D

        27.A.cause

        B.1eave

        C.disturb

        D.1ead

        答案:B

        28.A carefully

        B easily

        C.effectively

        D.Finally

        答案:C

        29.A if

        B.how

        C.where

        D.What

        答案:D

        30.A remembered

        B pulled

        C.changed

        D.Printed

        答案:A

        31.A.scales

        B.steps

        C.methods

        D.techniques

        答案:B

        32.A fully

        B recently

        C.silently

        D.Actively

        答案:A

        33.A.appear

        B.show

        C.occur

        D.Realize

        答案:C

        34.A.achieving

        B.targeting

        C keeping

        D.Aiming

        答案:A

        35.A.0bject

        B.system

        C.result

        D.Strategy

        答案:D

       ?、?Reading Comprehension(60 points)

        Directions:There are five reading passages in this part.Each passage is followed by four questions.For each question there are four suggested answers marked A,B,C I Choose the best answer blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

        Passage One

        Alexia Sloane,a l0一year-old girl,lost her sight when she was two following a brain disease But despite her disability she has excelled at languages is already fluent in English,French,Spanish Chinese。is learning German.

        Now she has experienced her dream job of working

        as an interpreter after East of EnglMEP(歐盟議員)

        Robert Sturdy invited her to the parliament building in Brussels,thus becoming the youngest interpreter to work at the European Parliament.

        “She was given a special permit to get into the

        buildin9,where there is usually a minimum age requirement of l4.sat in a booth listening and

        interpretin9,”said her mother,Isabelle.“The other

        interpreters were amazed at how well she did as the

        debate was quite complicated many of the words

        were rather technical.”

        Alexia has been tri-lingual since birth as her

        mother,a teacher,is half French half Spanish,while her father,Richard,is English.She started talking communicating in all three languages before she lost her sight but adapted quickly to her blindness.By the age of four,she was reading writing in Braille(盲文).When she was six。Alexia began to learn Chinese.The girl is now learning German at school in Cambridge.

        Alexia has been longing to be an interpreter since

        she was six she chose to go to the European Parliament as her prize when she won a young achiever

        of the year award.She asked if she could shadow interpreters Mr.Sturdy agreed to take her along as his guest.

        Alexia worked with the head of interpreting had

        a real taste of lire in parliament.“It was fantastic lm absolutely determined now to become an interpreter,she said

        36.What does the passage tell about Alexia Sloane?

        A.She is very proud of her parents.

        B She has learned five foreign languages.

        C.She is a quick learner of languages.

        D. She has difficulties with language learning.

        答案:C

        37. Why did Alexia need special permission to enter the

        parliament building?

        A. She was not in a state of good health.

        B. She could not afford the admission fees.

        C. She did not meet the age requirement.

        D. She did not have an adult to accompany her.

        答案:C

        38. What did Alexia want to do after she got the award?

        A. To travel to other European countries.

        B. To visit the European Parliament.

        C. To apply for a position in the government.

        D. To study German at Cambridge University.

        答案:B

        39. The tone of the passage can be best described

        as

        A. Critical

        B. admiring

        C. Understanding

        D. Doubtful

        答案:B

        Passage Two

        Generations of Americans have been brought up to

        believe that a good breakfast is essential to one's life. Eating breakfast at the start of the day, we have been

        told,told again, is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip. But for many people, the thought of food as the first thing in the morning is never a pleasure So despite all the efforts,they still take no breakfast.

        Between 1977 1983, the latest year for which figures could be obtained, the number of people who didn't have breakfast increased by 33%from 8.8 million to 11.7 million--according to the Chicago-based Market Research Corporation of America. For those who dislike eating breakfast, however, there is some good news.

        Several studies in the last few years have shown

        that,for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. "Going without breakfast does

        not affect work,"said Arnold E.Bender, former professor of nutrition at Queen Elizabeth College in London, "nor does giving people breakfast improve work. " Scientific evidence linking breakfast to better health or better work is surprisingly inadequate(不充分) ,most of the recent work involves children, not adults. "The literature," says one researcher, Dr. Earnest Polite at the University of Texas, "is poor."

        40. Which of these is mentioned in the second paragraph?

        A. The number of the people who skip breakfast has

        increased.

        B. Many people fill their cars with gasoline in the

        morning.

        C.8.8 million people got involved in a study on

        eating habits.

        D. A company carried out a research in 1983.

        答案:A

        41. Which is closest in meaning to the underlined part?

        A. Having breakfast does not improve work, either.

        B. Giving people breakfast improves work.

        C. Going without breakfast can improve work, too.

        D. Having breakfast does improve work.

        答案:A

        42. What does the word "literature" in the last sentence

        refer to?

        A. Modem American literature.

        B. Any printed materials.

        C. Written works on a subject.

        D. Stories, poems plays.

        答案:C

        43. Which of the following statements best summarizes the writer's conclusion about the function of breakfast?

        A. Omitting breakfast helps improve work.

        B. Eating breakfast is absolutely necessary.

        C. Scientists have produced sufficient evidence in support of breakfast.

        D. There isn't strong evidence to prove that breakfast

        is a must.

        答案:D

        Passage Three

        When you stretch out in the sun you can do one

        of the three things: you can use no sun tan oil, an

        ordinary sun tan oil; or Bergasol.

        If you don't use any sun tan oil when you're in

        the sun, you will burn surprisingly quickly. If you use

        an ordinary sun tan oil, you will protect your skin to a lesser or greater degree.How much protection depends on the "protection-factor number" on the bottle. Some oils block out so many of the sun's rays you can stay in the sun all day without burning but you won't go very brown,either.

        Bergasol will protect your skin like an ordinary

        sun tan oil. It also has a tan accelerator that speeds up the rate at which the sun activates the skin cells that produce melanin(黑色素). It is melanin that gives the skin its brown colour. Bergasol enables you to go

        brown faster,am as the days pass the difference will become more obvious.Unfortunately, this special formulation isn't Cheap to prepare.So Bergasol is rather more expensive than ordinary sun tan oil. However, the price looks more attractive as you do.

        Bergasoi

        It makes you go brown faster

        Protection Many people imagine that "cover-up" means you don't get a tan. Nothing to show for your holiday.

        Not so. With "cover-up", you can get brown if

        you want to. The point of "cover-up" is to protect

        your skin from the harmful rays of the sun which,

        according to the experts ,make your skin look older.

        That's what Solex Cover-up is all about--protection for your skin. It has a Sun Protection Factor 8, which makes it suitable for anyone. Find out how it works for you by consulting the Solex Sun Chart. On sale wherever Solex is. With Solex Cover-up, you can tan as slowly as you like. As gently as you like. with much less

        chance of peeling. Your tan will look better. Your

        skin will stay young longer.

        Solex

        Gentle tan.., full protection

        44. What can we learn from the second advertisement?

        A. It is easy to get a suntan in summer.

        B. Suntan is regarded as a sign of protection.

        C. Sunlight could make one look older.

        D. Everyone wants to get a suntan from holiday.

        答案:C

        45. Why is Solex suitable for everyone?

        A. Its price is more attractive.

        B. It can be used to relieve sunburn.

        C. It can make the skin cells more active.

        D. It has a mild protection factor.

        答案:D

        46. Compared with Solex, Bergasol__

        A. helps one go brown more quickly

        B. better protects one's skin

        C. is more competitive in price

        D. is a better sun tan oil

        答案:A

        47. What is the most attractive feature of Solex Cover-up?

        A. It helps one get a more beautiful tan.

        B. It is often on sale in supermarkets.

        C. It blocks out more sun's rays than other oils.

        D. It helps one tan gradually gently.

        答案:D

        Passage Four

        Ideas about polite behaviour differ from one culture to another.Some societies, such as America and

        Australia,for example, are mobile very open. People

        here change jobs move house quite often. As a m result, they have a lot of relationships that often last only ma short time, they need to get to know people quickly. So it's normal to have friendly conversations with people that they have just met, you can talk about things that other cultures would regard as

        personal.

        On the other hand, there are more crowded less

        mobile societies where long-term relationships are more important. A Malaysian or Mexican business person, for example,will want to get to know you very well before he or she feels happy to start business. But when you do get to know each other, the relationship becomes much deeper than it would in a mobile society.

        To Americans, both Europeans Asians seem cool formal at first. On the other hand, as a passenger from a less mobile society puts it, it's no fun spending several hours next to a stranger who wants to tell you all about his or her life asks you all sorts of

        questions that you don't want to answer.

        Cross-cultural differences aren't just a problem for travelers, but also for people in daily life. Some societies have " universalist'' cultures. These societies strongly respect rules, they treat every person situation in basically the same way. "Particularist" ( 強調特性的)societies also have rules, but they are less important than the society's unwritten ideas about what is right or wrong for a particular situation or a particular person. So the normal rules are changed to fit the needs of the situation or the importance of the person.

        48. What can be learned from Paragraph 1?

        A. People from a mobile society dislike talking about

        personal affairs.

        B. Short-term relationships are common in a mobile

        society.

        C. Americans tend to make more friends than people

        from other cultures.

        D. It is difficult for Americans Australians to

        communicate with strangers.

        答案:B

        49. Who do Malaysians prefer to start business with according to the passage?

        A. Those who talk a lot about themselves.

        B. Those who they know well enough.

        C. Those who enjoy talking with strangers.

        D. Those who want to do business with them.

        答案:B

        50. Which of the following is true about the rules in "particularist" societies?

        A. They change to fit different situations.

        B. People respect obey them completely.

        C. They don't exist.

        D. No one obeys them.

        答案:A

        51. What is the main idea of this passage?

        A. Polite behaviour varies with different cultures.

        B. Less mobile societies have fewer rules.

        C. People from mobile societies are more polite.

        D. Cultural differences are important.

        答案:A

        Passage Five

        Claude-Oscar Monet ( 1840 -- 1926 ) was a French

        artist a leading member of the Impressionist group of painters. Born in Paris, Monet spent his childhood in Le Havre. There he met a local artist, Eugene Boudin. Who encouraged him to become a landscape painter.

        In 1859, Monet went to Paris to study at the

        Academie Suisse. Between 1860 1862, Monet served in the army in Algeria ( 阿爾及利亞 ). He returned to Paris where he met most of the major artists of the era. In 1870, Monet married Camille Doncieux. To escape the Franco-Prnssian war,they moved to London Back to

        France, they settled at Argenteuil, a boating centre on the Seine (塞納河 ) which drew many other Impressionist painters. Working from nature was a particular symbol of the Impressionist movement, one that Monet valued, reflecting in his paintings the ever-changing impact of light weather conditions.

        In 1872,he visited Le Havre where he painted "An Impression,Sunrise". When exhibited in 1874, part of its title was used by a critic to label the whole movement "Impressionism".

        Monet's wife died in 1879,he set up home with

        Alice Hoschede, the wife of one of his most important

        sponsors. During the 1880s, Monet traveled through France painting a variety of landscapes. He gradually

        became better known for the last 30 years of his life he was regarded as the greatest of the Impressionists.

        From 1890 he began to paint a series (系列 ) of

        pictures of one subject, including "Haystacks" "Rouen

        Cathedral" "Waterlilies". The latter were painted in the fine garden Monet created at his house at Giverny, where he lived from 1883 on. He painted them over and

        over again,most significantly in a series especially for a museum in Paris.

        52. Monet was introduced to art

        A. by an artist in his childhood

        B. by his father in Le Havre

        C. during his short stay in Algeria

        D. during his visit to Paris

        答案:A

        53. Which of the following is true according to the

        passage?

        A. Impressionism was born in London.

        B. Monet was one of the sponsors of Impression

        C. Argenteuil was the birthplace of many impressionists

        D. Impressionist paintings are mainly based on nature

        答案:D

        54. What is said about the painting "An Impression,

        Sunrise"?

        A. It established Monet's fame as an artist for the

        first time.

        B. It invited a lot of strong criticism from the public.

        C. It was painted by Monet Eugene Boudin.

        D. It was the origin of the name "Impressionism".

        答案:D

        55. What do we know about Monet's life since 18907

        A. He painted only for a museum in Paris.

        B. He devoted himself to traveling overseas.

        C. He was influenced by Alice in his painting style.

        D. He focused on paintings of a particular theme.

        答案:D

        V. Daffy Conversation(15 points)

        Directions:Pick out appropriate expressions from the eight choices below complete the following dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

        

       

        Lisa:Well, honey, how did you like the opera?

        Henry 56 ?

        Lisa: Of course.

        Henry:To tell the truth, I was bored to death. What a

        ridiculous art form! 57

        Lisa:Hum! 58 ? It was beautiful. you just saw

        one of my favourite operas.

        Henry: 59 ,dear. I know you like opera, but it just

        isn't for me. I'd rather read a novel or watch a movie.

        Lisa=But you don't know how to appreciate opera.60

        Henry=OK,what you're saying may be true.

        56題答案:H

        57題答案:D

        58題答案:G

        59題答案:E

        60題答案:F

       ?、? Writing(25 points)

        Directions: For this part, you are supposed to write an essay in English in 100~120 words based on the following information. Remember to write it clearly.

        61.你(Li Yuan)是班長,準備星期組織全班同學參觀歷

        史博物館(the Museum of History)。

        ·周六上午8點全班在校門口集合,乘公共汽車

        前往;

        ·參觀時,要認真聽講并記錄重要內容;

        ·遵守參觀規定,如:館內不得喧嘩、拍照,勿帶食品

        飲料入館;

        ·下周五之前交一份參觀報告。

        答案:略。

      立刻定制專屬提升方案

      獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

      未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

      轉載請注明:文章轉載自 其它
      本文關鍵詞: 重慶成人高考  
      本文地址:http://www.a9vf.cn/show-1308-40-1.html

      重慶成考網申明:

      (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

      (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

      上一篇:2016年重慶成人高考專升本英語考試真題及答案解析

      下一篇:2017年重慶成人高考專升本政治考試真題及答案解析

      課程相關圖片

      2022年成考VIP直播班

      講師:張老師、周老師、何老師、繆老師、雷老師

      特色:名師輔導3階段系統教學,4項紙質版配套資料贈送,實力考證

      立即報名 班級詳情>>
      新用戶注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
      培訓券
      課程名稱 課程 講師 查看課程
      2021年重慶成考高起點《史地》考情分析 張老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考高起點《數學》考情分析 周老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考高起點《英語》考情分析 何老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考高起點《語文》考情分析 繆老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考專升本《大學語文》考情分析 雷老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考專升本《英語》考情分析 吳老師 36課時 查看詳情
      2021年重慶成考專升本《藝術概論》考情分析 楊老師 36課時 查看詳情
      課程相關圖片

      2022年成考精講班

      講師:張老師、周老師、何老師、繆老師、雷老師

      特色:名師輔導3階段系統教學,4項紙質版配套資料贈送,實力考證

      立即報名 班級詳情>>
      新用戶注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
      培訓券
      課程名稱 課程 講師 查看課程
      單科高起本精講課程 蔣老師 36課時 查看詳情
      單科高起專精講課程 蔣老師 36課時 查看詳情
      全科高起本vip直播班 蔣老師 36課時 查看詳情
      全科高起專vip直播班 蔣老師 36課時 查看詳情
      川北醫學院vip班 蔣老師 36課時 查看詳情
      直屬院校vip班 蔣老師 36課時 查看詳情
      單科專升本精講課程 蔣老師 36課時 查看詳情

      優質老師授課

      專業教學體系

      高性價比課程

      7天保障暢學無憂

      重慶成考網選課中心

      【成考課程學習中心】

      在線模擬答題 我的課程
      • 考生交流群

      • 微信公眾號

      掃一掃加入微信交流群

      與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

      免費領取說明

      1、培訓券可兌換一門視頻課程。

      2、下載注冊APP即可獲得400培訓券,簽到、發帖討論也可獲取培訓券。

      3、鼓勵學習,在線學習也可積累培訓券。

      4、兌換的課程與購買的為相同課程。

      5、課程可在APP或者小程序進行學習。

      重慶成人高考提升便捷服務

      【2024年重慶成考考試】

      距2024年重慶成考考試:預計

      10/19/2024

      24年重慶成考報名指導 2024年重慶成考預報名

      【早報名!早備考!】

      • 考生交流群

      • 微信公眾號

      掃一掃加入微信交流群

      與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

      重慶考生在線服務

      專升本咨詢

      高起專/本咨詢

      學校專業咨詢

      考前輔導咨詢

      復習禮包領取

      報名入口

      掃碼立即關注公眾號

      掃碼立即加入交流群

      公眾號

      交流群

      回到頂部

      關閉